ROKU
IP3 SchH3

Roku kilpaili IPOssa useita vuosia maamme arvokisoissa. Roku on ollut myös edustamassa Suomea FMBB-kisoissa Ranskassa. Se on kuvattu lonkiltaan A/A, kyynärät 0/0 ja silmät terveet.

Roku on omistamamme Ranin täysveli.

C-osuudessa Roku puree syvällä ja rauhallisella otteella joka on harvinaislaatuisen kova. Roku on itsevarma ja vietikäs uros.

Roku Käyttöbelgi.infossa & KoiraNetissä

MECBERGER CHORTORYISKI
M-07 M-08 FIN KVA BH IP3

Helgen kasvattajan sivut

Kuvia Helgestä

Helge Käyttöbelgi.infossa & KoiraNetissä

 

 

COYOTE VAN DE BERLEX-HOEVE
BH VPG2

Coyote van de Berlex-Hoeve eli kotoisammin Pertti on suurikokoinen, itsevarma uros. Se on hyvähermoinen sekä kotona että työssä. Temperamentiltaan se on rauhallinen.

Pertillä on luontaisesti täysi ja voimakas otekäyttäytyminen. Siltä löytyy dominoivuutta ja kovuutta. Pertillä on vahvat ja selkeät viettialueet. Ihmisiä kohtaan se on varma ja sosiaalinen.

Pertillä on erittäin hyvä ruokahalu. Se on niin hyvä että se pitää oikein mainita erikseen 🙂 Pertti on noin 72-74 cm korkea ja painoa on ~43 kg.

Pertin kasvattajan sivut löytyvät osoitteesta:
http://www.bertaerts.be/

Lisää kuvia Pertistä galleriassa.

Pertti Käyttöbelgi.infossa & KoiraNetissä

POIS KOTTOO ALFONSO
FIN KVA VKM-01 VKM-02 M-02 VKM-03
VKM-04 IP3 SCHH3

Suomen käyttömalinoisien menestyneimmästä yhdistelmästä (Quarl x Sisley) syntynyt suurikokoinen, voimakas, itsevarma ja taistelutahtoinen uros, jolla oli ensiluokkaiset kilpailunäytöt paitsi suojelusta (lukuisia arvokilpailumitaleita mm. SM kultaa -02 ja lukuisia MM-edustuksia) myös valjakkohiihdosta (4 x SM kultaa!).

Käynyt myös kerran näyttelyssä tuloksena sert+VSP.

Jälkeläisnäyttönä ennen Tämä on -pentuetta kolme hyvää pentuetta (Nangijala As s.-01, Lemminkäisen E s.-02, Kutinan K s.- 03). Norjassa syntyneestä Nangijala As-pentueesta toimii yksi uros poliisikoirana Suomessa.

Pois Kottoo Alfonson video
Tiko Käyttöbelgi.infossa & KoiraNetissä